Devos 4 Salons  Bruggestraat 252, 8770 Ingelmunster     info@devos4salons.be    056/71 29 66
flourishbymagnolia.jpg

SOCIAL MEDIA: THE BASICS (19/09/2022)

Wil je graag op de Social Media trein springen, maar weet je nog niet goed hoe dit aan te pakken? Dan is deze basic training iets voor jou! Alle functies en mogelijkheden van Facebook en Instagram, al dan niet voor een business-pagina, worden samen bekeken en besproken. Ontvang tonnen tips & tricks voor het maken van stories en over hoe je je zichtbaar kan maken in de zee van Social Media profielen. Ook de Instagram Reels zullen geen geheimen meer voor je hebben na deze training! Door het maximum aantal van 8 deelnemers, is een persoonlijke aanpak en begeleiding gegarandeerd én kan je tevens alle gemaakte content tijdens de training, onmiddellijk gebruiken!

Lees meer    Schrijf snel in
magnolia.jpg

SOCIAL MEDIA: CONTENT IS KEY (26/09/2022)

Wie de basics module gevolgd heeft, kan de tweede module ‘Content is key’, volgen. Hier ligt de focus op content creating en content planning. Wat post ik, wanneer doe ik dit het best, welk effect heeft dit op mijn business en op mijn ideale klant? In deze module reikt Magnolia alle tools aan om jouw eigen content op een efficiënte en voor jou haalbare manier te maken, in te plannen en zelfs te automatiseren.
 

Lees meer    Schrijf snel in
permanent-colour-cream-stilleben-272-1024x7672-kopie.jpg

REF COLOUR COLLECTIVE (03/10/2022)

Ben je een creatieve kapper? Dan is de filosofie van REF Colouring misschien iets voor jou! 

Met onze Permanent Colours, Soft Colours (ammoniavrij), Direct Colours en Pastels hebben we alle tools in huis waarvan een creatieve kapper droomt!
De 100% vegan REF Colours zijn van Zweedse origine, staan voor kwaliteit en zijn klimaat gecompenseerd. 
REF Colours, met koele ondertoon, minimaliseren het gebruik van chemische ingrediënten en zitten boordevol natuurlijke ingrediënten. Hierdoor wordt de kwaliteit, glans en duurzaamheid van de haarkleuring aanzienlijk verbeterd.
De key ingrediënten zijn Quinoa en Aloë Vera. Tijdens de demo ontdek je de verscheidenheid van de REF Colours en hoe je deze met behulp van je eigen creativiteit kan toepassen.

Lees meer    Schrijf snel in
27744212420259253209206226884929573832017580n.png

CUTTING: COLLECTION LADIES FRANCINE (17/10/2022)

Nieuw seizoen, nieuwe trend! De herfst en winter staan voor de deur, met een focus op precieze en zelfverzekerde lijnen. De geometrie van naderbij bekeken voor het creëren van variabele lengtes. Leer een nieuwe manier van tapering en herontdek het gebruik van je tools. Bijzondere aandacht voor stylingtechnieken en het gebruik van producten voor precieze visuele effecten.
 

Lees meer    Schrijf snel in
refbleachbalayage1.jpg

REF BLONDE.ID (24/10/2022)

Blondes have more fun: ontdek onze REF BLONDE.ID!
Van all techniques tot free hand techniques, dankzij de REF BLONDE.ID kan je je ideale blond bekomen!
Of je nu een volledige blonde high-lift wilt, of liever een subtiele of originele balayage, de 2 nieuwe REF Bleaching poeders helpen jou je gedroomde blonde look te creëren!

Ontdek de laatste nieuwe trends in balayage technieken en hoe deze onder knie te krijgen.

Lees meer    Schrijf snel in
tophair--269-von-699-.jpg-22693.jpg

CUTTING: MODERN MAN (14/11/2022)

Herencoupes worden langer en wilder, maar ze kunnen ook zakelijk worden gestyled. Ontdek hoe klassieke tondeuses kunnen worden gebruikt als moderne stylingtool om op creatieve wijze de nieuwste coupes voor mannen te modelleren. Met precieze details, zachte overgangen en textuur in langer bovenhaar. Het slicen, textureren, blenden en shapen van herencoupes wordt naar een heel nieuw niveau getild waar creativiteit en rationaliteit samen komen. ’s Morgens ontdek je aan de hand van drie verschillende modellen wat er mogelijk is en in de namiddag kan je zelf aan de slag gaan tijdens de workshop! 

Lees meer    Schrijf snel in
9638776135169995049839313396034373273780224n.jpg

REF COLOUR PROGRESSIVE (21/11/2022)

Wil je een REF Colour Master worden?
Volgde je al de REF Colour Collective en wil je graag je kennis verder uitbreiden?
Schrijf je dan in voor de REF Colour Progressive! 

Tijdens de demo gaan we dieper in op de Permanent Colours VS  de Soft Colours, stellen we de REF Blonde ID aan u voor en snijden we het onderwerp grijsdekking aan. In de namiddag ga je zelf creatief aan de slag. 

Grijp deze kans om je kennis als REF Colorist uit te breiden en schrijf je in!

Lees meer    Schrijf snel in
severine2.jpg

UPDO: CREATIEF OPSTEKEN (28/11/2022)

Holidays are coming! Tijd voor het creatievere en feestelijke opsteekwerk.
Severine Tieleman toont je graag hoe je ervoor kan zorgen dat je klanten helemaal klaargestoomd worden voor de feestdagen.

Lees meer    Schrijf snel in
wecare.jpg

WELL BEING: MASSAGETECHNIEKEN (05/12/2022)

Een bezoek aan de kapper is de dag van vandaag meer dan alleen de praktische kant: veel mensen komen bij je over de vloer voor de ‘beleving’. Die klanten kan je dan ook extra in de watten gaan leggen met een ware hoofd(huid)massage!
In deze opleiding leer je hoe je dit met de juiste, biologische producten kan uitvoeren en hoe je zo het verschil kan maken als kapper. In de namiddag kan je de geleerde technieken zelf toepassen tijdens de workshop. 

Lees meer    Schrijf snel in

© copyright 2022 - Privacyverklaring

Betaal met mastercard  visa

Designed with by reclamelab !