Hair Hub  Bruggestraat 252, 8770 Ingelmunster     info@hairhub.be    056/71 29 66

Concept Brands

Hair Hub vertegenwoordigt sterke professionele kappersmerken!

Met merken zoals REF, Biomed, Axenia, ... bieden wij u een waaier aan mogelijkheden, een uitgebreide collectie haarverzorgingslijnen die zowel effectief als duurzaam zijn.

Onderscheid u met uw salon door aan de slag te gaan met één van deze topmerken.

REF STOCKHOLM

REF STOCKHOLM

  • 100% Vegan - geen dierlijke ingrediënten
  • Sulfaat- en parabeenvrij
  • Niet getest op dieren
  • Passie voor vernieuwing en creativiteit
  • Ontwikkeling in samenwerking met kappers
  • Compact gamma
  • Stijlvolle uitstraling
  • Zweeds origine

www.refbelgium.be

Onze technical line Axenia is “The king of colours”.
Dit gamma biedt een rijke waaier aan kleuren, voor elke haarsoort.


Uniformiteit en kleurprecisie, perfecte grijsdekking, gezond en glanzend haar dankzij de cosmetische werking van gehydrolyseerde Keratine en Agave die de haarschubben beschermen.

 

SO ONE is een Italiaans merk voor styling en afwerking.

50 jaar geleden lanceerde SOCO de eerste ECO-VRIENDELIJKE LAK op de markt, wat haar gevoeligheid voor innovatie aantoont. Tegenwoordig treedt SO ONE in de voetsporen van het moederbedrijf en blijft het toonaangevend op het gebied van stijl en productontwikkeling.

Steeds meer consumenten neigen naar ‘groen’ en geven voor hun innerlijke en uiterlijke welzijn de voorkeur aan milieuvriendelijke producten met een natuurlijke, plantaardige en biologische samenstelling. Biomed speelt in op deze trend en houdt zich al 15 jaar bezig met welzijn in haarverzorging door de ontwikkeling van producten met natuurlijke en biologisch werkzame bestanddelen. Voor de nieuwe producten van Biomed wordt vertrouwd op het essentiële element dat onze primaire levensbron is: water. Zuiver biologisch cellulair water is de basis van elk Biomed product.

De kleuringen van Extremo beschermen en voeden het haar. Ze zijn van Italiaans origine en maken gebruik van de allernieuwste ingrediënten.
Ze zorgen voor glans en zachtheid, dekken voor 100% grijs haar en hebben een fruitige geur. Perfecte prijs - kwaliteitsverhouding!

Envie Respect Color & Care 

Envie Respect Color & Care 

Envie Respect is "the Green Hair Color", een niet-agressieve permanente kleuring zonder ammonia, MEA, PPD's, Resorcinol en Nikkel. Deze groene formule is het nieuwe antwoord op een kritischere consument en de oplossign voor huidirritaties bij het kleuren. De kleuringen zijn gecreërd met het grootste respect voor haar en milieu en bevatten de heerlijke geur van salie en lavendel. Aanvullend bevat het gamma een Ontkleuringspoeder en een Shampoo & Conditioner voor gebruik na de technische behandeling.

© copyright 2024 - Privacyverklaring

Betaal met mastercard  visa

Designed with by reclamelab !