Devos 4 Salons  Bruggestraat 252, 8770 Ingelmunster     info@devos4salons.be    056/71 29 66

Devos is exclusief verdeler van REF Stockholm, Axenia, Biomed, So One, Extremo, Envie.

REF is een natuurlijk merk, 100% vegan en tevens gefocust op duurzame producten voor het haar, de (hoofd)huid en de styling.
De eigentijdse en complete productlijn bestaat uit Care & Styling en Soft & Permanent Colours.
Het geheim van dit merk zit in de eenvoud, duurzaamheid en zeer goede kwaliteit in zowel het gebruik als in de uitstraling.
Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van de vegan haarproducten van REF Stockholm.
Alle REF Stockholm producten bevatten quinoa proteïnen die zorgen voor een groot antioxiderend vermogen en hebben dankzij de aanwezigheid van Aloë Vera een kalmerende werking voor zowel de hoofdhuid als het haar.

Onze technical line Axenia is “The king of colours”.
Dit gamma biedt een rijke waaier aan kleuren, voor elke haarsoort.


Uniformiteit en kleurprecisie, perfecte grijsdekking, gezond en glanzend haar dankzij de cosmetische werking van gehydrolyseerde Keratine en Agave die de haarschubben beschermen.

 

SO ONE is een Italiaans merk voor styling en afwerking.

50 jaar geleden lanceerde SOCO de eerste ECO-VRIENDELIJKE LAK op de markt, wat haar gevoeligheid voor innovatie aantoont. Tegenwoordig treedt SO ONE in de voetsporen van het moederbedrijf en blijft het toonaangevend op het gebied van stijl en productontwikkeling.

Steeds meer consumenten neigen naar ‘groen’ en geven voor hun innerlijke en uiterlijke welzijn de voorkeur aan milieuvriendelijke producten met een natuurlijke, plantaardige en biologische samenstelling. Biomed speelt in op deze trend en houdt zich al 15 jaar bezig met welzijn in haarverzorging door de ontwikkeling van producten met natuurlijke en biologisch werkzame bestanddelen. Voor de nieuwe producten van Biomed wordt vertrouwd op het essentiële element dat onze primaire levensbron is: water. Zuiver biologisch cellulair water is de basis van elk Biomed product.

De kleuringen van Extremo beschermen en voeden het haar. Ze zijn van Italiaans origine en maken gebruik van de allernieuwste ingrediënten.
Ze zorgen voor glans en zachtheid, dekken voor 100% grijs haar en hebben een fruitige geur. Perfecte prijs - kwaliteitsverhouding!

Het Italiaanse Envie van Intercosmetics Group biedt het perfecte aanbod aan Care & Styling prodyucten, aansluitend bij de Extermo Colours.
Het Envie Vegan gamma bestaat uitsluitend uit 100% vegan producten die zacht zijn voor het haar. Behalve de specifieke Vegan lijn, heeft Envie ook andere, gerichte gamma's, zoals de Botox lijn voor extra volume, de Technic lijn met producten gericht op bescherming voor en na technische behandelingen en verschillende Styling producten waarmee je de gewenste look in een handomdraai kan creëren! 

© copyright 2023 - Privacyverklaring

Betaal met mastercard  visa

Designed with by reclamelab !